Joshua Tree inspirerar National Park Foundation X Adidas ZX 5000

som uppfyller On från sin A-ZX-väckelse tidigare denna vecka har de tre ränderna nu tagit omslagen från National Park Foundation X Adidas ZX 5000. Tillverkad i samarbete Med U.S. National Park Service tar det inspiration från den populära Joshua Tree National Park som ligger i sydöstra Kalifornien.

Lånar parkens dammiga palett, är denna ZX 5000 målad i ett lila, rosa och orange färgschema som liknar solnedgången. Robusta material används hela tiden inklusive en cordura-infunderad övre såväl som svår nubuck, medan en duo av dragflikar nådar hälen såväl som medial sida för den ytterligare utilitaristiska vibe som vi alla förstår och älskar.

Bild genom adidas

Bild genom adidas
En Joshua-trädmärke flik pryder tungan, såväl som nedanför du kommer att upptäcka en adidas-torsion-infunderad mellansula för stöd såväl som stabilitet som är nästa nivå och avslutar kärleksbrevet till naturens vädjan.

National Park Foundation X Adidas ZX 5000 förväntas minska den 21 augusti är ett måste-polis, särskilt för fans av denna kända silhuett. Låt oss förstå om du kommer att lägga till dessa i din samling den här säsongen, liksom i relaterade nyheter, avkomman x adidas zx 10000 “la” har precis fått en stor ombyggnad!

Bild genom adidas

Bild genom adidas

Posts created 128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top