2020 För att se Pigalle X Nike X Converse Basketball Collaboration

ryktas ha varit i verken ett tag nu, kommer den nya Pigalle X Nike X Converse att släppas i januari 2020. Med en rad högspänningskläder Vid sidan av nya Nikes och den redan släppta konverserade silhuetten är deras slogan för ögonblicket ”The Power of Sport att kliva världen”.

Tillverkad för att fira basketens kulturella inverkan filtrerar 90 -talets vibe av samlingen genom med djärva färger, subtila accenter och tidlös överklagande. Det nyligen släppta paret av Converse levereras komplett med en ljus övre och neon mellansula. Med Highlighter-Orange-varumärke på tungan upprätthåller Chuck 70-talets signatur-DNA med sin form och förstärkt tå. Med varumärkets berömda grepp som gör att du enkelt kan bära dem i alla terrängar, är de färdiga med en remsa ner på baksidan som stabiliserar strukturen.

Bild med hjälp av @pigallebasketball9/ @stephane_ashpool/instagram
Efter Neon -temat identifierades LeBron James nyligen i en Neon Yellow Pigalle X Nike Hoodie. Antagen att vara en del av den kommande samlingen använder den fansen på hur t-shirts, hoodies och ytterkläder kan se ut i 2020-utgåvan.

Ställ in en 19 januari -utgåva, håll ett öga på den enda leverantören för mycket fler uppdateringar om Pigalle X Nike X Converse -utgåvan 2020, eftersom det här är en droppe som du absolut inte vill missa.

Bild med hjälp av @pigallebasketball9/ @stephane_ashpool/instagram

Posts created 128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top