Jävla fantastiska omfamnar neon nyanser för våren 2022

efter att ha visat ett excentriskt räckvidd för stilar för FW21, jävla Awesome är tillbaka och den här gången ser ut att emulera dess tidigare säsonger framgång. För våren 2022 har det LA-baserade gatan och skatewear-avtrycket återvänt för att visa upp en ny samling eklektiska varor, med ett tydligt fokus på neonfärgningar.

I dessa senaste erbjudanden ser vi ett räckvidd av stilar inklusive jackor, överskjortor, tröjor, skjortor, byxor och jeans, hoodies, cardigans och mycket mer. På riktigt FA -sätt anländer varje bit till synes med någon form av distinkt tryck, ljus nyans eller en klassisk logotyp.

Bild via jävla fantastisk
Koordinerade uppsättningar av både Corduroy Yellow och en signatur “FA Camo” inspirerad av träd i LA -området presenteras. Dessutom visar andra ytterkläderstilar bruna vinylerbjudanden och tyngre plädstilar.

Bild via jävla fantastisk
När vi tittar på de senaste skjortautbuden ser vi en mängd tryckta stilar. Ett speciellt tillägg har en variation av vattenfärgade toner och ett skällande hundtryck, medan en annan har ett helt grafiskt utformat logotyp.

För dem som vill klara den senaste jävla Awesome Spring 2022 -samlingen är den för närvarande tillgänglig på varumärkets webbplats. I andra nyheter omfattar Stone Island uniformerad stil för sin SS22 Ghost -samling.

Bild via jävla fantastisk

Posts created 128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top