Uncategorized

En officiell titt på den exklusiva SSense X New Balance 2002r

New Balance 2002r är en silhuett från Boston -skor enorma som har blivit en häftklammer för sneaker -samlare. Det var i arkivet i flera år tills nyligen när kollaboratörer som Salhe Bembury, detta är, bara för att nämna ett par, hittade silhuetten och återupplivade den med färska mönster. Dess senaste återgivning ser nu en outfit som görs i samarbete med populärt mode- och skorsäljare SSense.

Denna exklusiva SSense X New Balance 2002R är till skillnad från sina andra samarbetsyskon eller färgvägar som Cult-Favourite “Protection Pack”. Det här paret har en av de renaste paletterna som vintage -modellen någonsin har dykt upp i – Corduroy -överlagringar markerade i neutrala nyanser från häl till tå.

Bild genom Ssense
Int’l frakt

Se mer

Kord- och mesh-konfigurationen är målad i jordnära nyanser av brunt, beige, solbränna och grädde, med de lila färgade skosnören det enda elementet som ger en hög del av kontrast. Classic New Balance-varumärkesdetaljer upprätthålls samma som alla andra par och N-ILLER-mellansula-enheten också.

Vad tycker du om SSense exklusiva New Balance 2002r “Corduroy”? Se till att du håller det inlåst i bäst här hos den enda leverantören om du inte vill missa de senaste nya balansfallen. I relaterade nyheter kommer detta nya Balance 2002R “Protection Pack” i förväg.

Bild genom Ssense
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Ssense
Int’l frakt

Se mer

Category: Uncategorized
Posts created 128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top