Gå från höga gator till höga toppar med Ultimate X the North -affären med Summit Series Spring 2021

Ultimate X The North -affären med är tillbaka med ännu ett slag! Bara några veckor efter att ha lyckats med sin extremt förväntade kollaps med Timberland har det New York-baserade streetwear-varumärket när det återigen har gått samman med externa specialister som North handlar med för att få oss en kollaps av fantastisk storlek!

Efter att ha kopplat till sitt allra första partnerskap har all metod tillbaka i hösten/vintern 07, de två märkena har kolliderat nästan årligen med tanke på det för att ge oss några av de mest eftertraktade gralarna i streetwear, och vi förutspår den här tiden runt omkring kommer inte att vara annorlunda!

Bild med hjälp av ultimat
De senaste tilläggarna är centrerade runt North Face Summit Series, en samling kläder konstruerade för de hårdaste bergsbestigningsförhållandena. Med skaljackor, bussjackor, byxor, svettningar och accessoarer som alla erbjuds, har Ultimate och North -handeln inte sparat några kostnader för att ge oss en samling utvecklad för även de mest eklektiska garderober.

Stick ut bitarna i kollektionen är de vattentåliga nylonjackorna som fungerar exteriör tejpade sömmar för maximal säkerhet från elementen. Utöver detta är banraketryggsäcken utrustad med 420D Shredstop ™ nylon och ett vattenbeständigt skal för att hålla alla dina viktiga ägodelar både riskfria och torra.

Bild med hjälp av ultimat

Bild med hjälp av ultimat
Samlingen kommer att minska klockan 11 den 27 maj. Som vanligt förutspår vi att detta kommer att bli en Hard Cop, så om du hanterar för att vara en av de lyckliga låt oss förstå vad du hanterar för att plocka upp! I andra nyheter tappar Dior X Air Jordan 1 i tre mycket fler färgvägar.

Bild med hjälp av högsta

Posts created 128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top